Om os

Om Det lille Kafferisteri

Det lille kafferisteri er skabt af Anders og Signe, der sammen har 3 børn på 19, 16 og 11 år. Børnene er mere eller mindre er del af det lille passionerede familieprojekt på Hundested Havn.

Vi har en klar ambition om at levere kvalitets og økologiske friskristede kaffebønner, og gerne give kunderne følelsen af de gode gamle dage, hvor der var kaffebarer og små købmænd, der solgte deres egne ristede kaffeblandinger, fra før 60'erne, hvor supermarkeder begyndte at sælge billig vakuumpakket kaffe, og langsomt udkonkurrerede de små kaffebarer og købmænd.

Vi kommer aldrig tilbage til dengang, men de små lokalsamfund, har brug for små specialforretninger, med deres specifikke viden om lige netop det de sælger og den personlige service og rådgivning. Det at være lokal forankret og tilbyde en oprigtig og autentisk kundeservice er en af kerneværdierne i Det lille Kafferisteri og orienteret til den tid vi levere i, hvor special kaffe aldrig, har været bedre.

Vores kaffehistorie

Vores kaffehistorie startede for mere end 20 år siden. Signe boede i København, hvor man enkelte steder helt eksklusivt kunne købe friskristet kaffe. Vi flyttede sammen i Anders lejlighed i Hillerød. Men vi havde oplevet værdien af den helt friske kaffe, så Anders gik i gang med at riste til os selv på en lille hjemmerister i køkkenet.

I 2008 åbnede vi café i Økobyen i Torup, hvor vi var flyttede til, Her serverede vi kaffe til gæsterne med vores egen friskristede bønner.

Da vi i 2017 flyttede til Hundested, gik vi straks i gang med at indrette et kafferisteri i et anneks ved vores hus. Herfra leverede vi kaffe til udvalgte restauranter og cafeer. Flere lokale kunder fandt os også, selvom risteriet lå gemt på en lille villavej,

Siden foråret 2021 har vi haft risteri og butik, nede på Hundested Havn, som er en hyggelig havn med en masse små butikker, restauranter og caféer. Anders rister kaffe og Signe passer butikken.

I vinteren 2023 åbnede vi en butik på den anden side af det lille stræde. Så på den ene side er der risteri med en lille kaffebar og på den anden side har vi indrettet ”Det lille Fristeri” – fristeriet er fyldt med kaffe udstyr, chokolade, lakrids, te, rom mv. 

 

Velkommen hos os

Varme kaffehilsner

Anders & Signe